Een vervuild Citadelpark - opnieuw.
Volledig scherm
Een vervuild Citadelpark - opnieuw. © Astrid De Bruycker - rv

Citadelpark opnieuw vol vuil: “Degoutant, sommige mensen hebben precies geen opvoeding gekregen”

GENTTriest beeld aan het Citadelpark deze ochtend, waar een avondje feesten resulteerde in een grasveld waar een container van IVAGO leeggekapt leek te zijn. 

 1. Gentenaar (56) ging op zijn vrouw liggen tot ze bewusteloos was en verkrachtte haar: “Mijn enige fout is dat ik ben ingegaan op haar avances”
  PREMIUM

  Gentenaar (56) ging op zijn vrouw liggen tot ze bewuste­loos was en verkracht­te haar: “Mijn enige fout is dat ik ben ingegaan op haar avances”

  Gentenaar J.M. (56) is maandag veroordeeld voor verkrachting van zijn eigen vrouw. Na een banale ruzie acht maanden geleden sloegen de stoppen bij hem door. Hij ging op zijn vrouw liggen tot ze het bewustzijn verloor en verkrachtte haar. Van schuldbesef is nog altijd geen sprake, dus besliste de rechter hem onmiddellijk te laten aanhouden. “Na de ruzie deed ze opnieuw lief tegen mij. Ze liet toen niet merken dat ze het zelf niet wou.”
  Gent
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.