Topchef Sam Van Houcke van restaurant Maste.
Volledig scherm
Topchef Sam Van Houcke van restaurant Maste. © Lightspeed

Chef Sam Van Houcke (Maste) schittert in mini-docu ‘Meet the Chef’

Op YouTube kan je vanaf dinsdag kijken naar de aflevering van de online docuserie ‘Meet The Chef’ met Sam Van Houcke van toprestaurant Maste in Gent.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. GLV Taverne aan Leie eerste Gentse horecazaak met voorhoofdscanner

  GLV Taverne aan Leie eerste Gentse horecazaak met voorhoofds­can­ner

  Wie iets wil eten of drinken in de GLV Taverne aan de Snepkaai, moet zijn gegevens achterlaten en zijn temperatuur laten meten met de spiksplinternieuwe voorhoofdscanner die bij de ingang van de brasserie staat te blinken. GLV Taverne is de eerste Gentse horecazaak die zo’n scanner heeft aangeschaft. “Het apparaat stond eerst aan de ingang van het terras, maar daar is het nu zo warm dat hij tilt slaat”, zegt uitbater Lesley De Craene.
 1. Creatievelingen glippen Blaarmeersen binnen via sluipwegen nu recreatiedomein volgeboekt is: “We zijn op de hoogte en gaan extra controleren”

  Creatieve­lin­gen glippen Blaarmeer­sen binnen via sluipwegen nu recreatie­do­mein volgeboekt is: “We zijn op de hoogte en gaan extra controle­ren”

  Steeds meer creatievelingen zoeken manier om de Blaarmeersen toch binnen te geraken. Nu met het warme weer alle plaatsen in het Gentse recreatiedomein zijn volgeboekt, wisselen bezoekers bandjes uit en glippen via de hekken naar binnen. “Onze bewakingsagenten zijn op de hoogte en gaan extra controleren", zegt schepen van Sport Sofie Bracke (Open VLD). “De pakkans is groot.”
 2. Coronavriendelijk theater: elke acteur heeft eigen podium, toeschouwers zitten in bubbels met koptelefoon

  Corona­vrien­de­lijk theater: elke acteur heeft eigen podium, toeschou­wers zitten in bubbels met koptele­foon

  Het Gentse toneelgezelschap Belgisch Repertoire Theater organiseert deze maand een wel heel coronavriendelijke voorstelling, waarbij elke acteur een eigen podium heeft. Ze spelen in de ruime tuin van het Centrum Ros Beyaerd, waar de toeschouwers op voldoende afstand van elkaar kunnen zitten. Om het toneel toch verstaanbaar te houden, kregen ze elk hun eigen koptelefoon.