Marijn G. en zijn kompaan verschenen opnieuw voor de Gentse rechter.
Volledig scherm
Marijn G. en zijn kompaan verschenen opnieuw voor de Gentse rechter. © Wouter Spillebeen

Chauffeur die Nederlandse oplichter naar slachtoffers voerde: “Ik wist niet wat de bedoeling was”

De kompaan van Marijn G., de Nederlandse twintiger die tientallen Vlamingen oplichtte door voor tweedehandsspullen te betalen met een valse bankapp, gaat voor de vrijspraak. Hij voerde G. een paar keer rond in België, maar wist naar eigen zeggen niet waar hij mee bezig was.

0 reacties

  1. ACHTER DE SCHERMEN BIJ KAA GENT. Wasvrouw Nancy vervult met glans haar rol: “Mijn ouders wilden nochtans een Club Brugge-fan van mij maken”
    PREMIUM
    Gent

    ACHTER DE SCHERMEN BIJ KAA GENT. Wasvrouw Nancy vervult met glans haar rol: “Mijn ouders wilden nochtans een Club Brug­ge-fan van mij maken”

    Nu het nieuwe voetbalseizoen zich aandient, zet onze krant zes medewerkers in de verf die achter de schermen van AA Gent werken. In het moderne voetbal is het een komen en gaan van spelers en trainers, maar het zijn deze mensen die, vrijwillig of betaald, samen met de supporters het hart vormen van de club. Als de Buffalo’s dit jaar potten breken in de Jupiler Pro League, is dat mee dankzij hen. Vandaag vertelt wasvrouw Nancy Volckaert hoe ze ook een beetje mama is voor de spelers die ver van huis zijn.