Stefanie Verstappen kwam om het leven bij een ongeval in de Noordhoutstraat.
Volledig scherm
Stefanie Verstappen kwam om het leven bij een ongeval in de Noordhoutstraat. © Dylan Vermeulen/RV

Chauffeur (29) aangehouden na dodelijk ongeval waarbij Stefanie (25) stierf : “Geen geldig rijbewijs en was onder invloed”

GentDe 29-jarige man, die gisteren met zijn vriendin Stefanie Verstappen (25), betrokken was bij een ongeval in de Noordhoutstraat in Drongen is aangehouden. De jonge vrouw overleefde de klap niet. De man werd vrijdagmiddag voorgeleid bij de onderzoeksrechter op verdenking van onder meer onopzettelijke doding. “De bestuurder reed zonder geldig rijbewijs en was onder invloed van alcohol en drugs”, meldt het parket.

 1. Laatste dag van Film Fest Gent: “We zijn heel dankbaar dat het festival mocht doorgaan tot het einde”

  Laatste dag van Film Fest Gent: “We zijn heel dankbaar dat het festival mocht doorgaan tot het einde”

  Ondanks de verstrengde maatregelen kon Film Fest Gent doorgaan en daar waren heel veel filmliefhebbers enorm blij mee. Intussen is het festival aan haar laatste dag toe. Wat is er nog te doen en hoe kijken de medewerkers terug op de voorbije elf dagen? We vroegen het aan programmadirecteur Wim De Witte. “Heel wat voorstellingen waren helemaal uitverkocht, en het online aanbod heeft ook goed gedraaid.”
 1. “Pas open en we moesten weer dicht”: 5 starters over hun overschakeling op takeaway
  PREMIUM
  Gent

  “Pas open en we moesten weer dicht”: 5 starters over hun overschake­ling op takeaway

  Het coronavirus houdt lelijk huis, en toch besloten heel wat ondernemers de voorbije weken om een nieuw restaurant of café te openen. Dat er een tweede verplichte sluiting zou komen, hadden veel van hen niet zien aankomen. Plots moesten ze overschakelen naar afhaal. Hieronder zetten we 5 starters in de kijker die nog maar pas een horecazaak openden, en nu al moeten sluiten. Hoe gaan ze daarmee om en wat bieden ze aan via takeaway? Hun initiatief en dat van vele andere Vlaamse horeca-uitbaters vind je nu ook terug op www.hln.be/helpdehoreca.