De Charlatan wilde - om te lachen - openen als doe-het-zelfzaak in mei, maar heropent nu écht, als Charleston.
Volledig scherm
De Charlatan wilde - om te lachen - openen als doe-het-zelfzaak in mei, maar heropent nu écht, als Charleston. © Jill Dhondt

Charlatan wordt Charleston: coronaproof eten en naar optredens kijken in bekendste café van de Vlasmarkt

Na zes maanden hebben ze het wel gehad, met al dat gesloten zijn. Dus doet danscafé Charlatan op de Vlasmarkt op 9 oktober de deuren weer open. Niet als het bekende ‘oord van verderf’ waar je de hele nacht door kan dansen, wel als Charleston, waar je per bubbel kan tafelen en van een optreden genieten.

  1. Schepen reageert op incident waarbij lesbisch koppel werd nageroepen: “Aan ieder die zich hier schuldig aan maakt: neen, er zal niet gepoept worden”
    PREMIUM

    Schepen reageert op incident waarbij lesbisch koppel werd nageroepen: “Aan ieder die zich hier schuldig aan maakt: neen, er zal niet gepoept worden”

    Nele Roosens en haar vriendin werden vorige week van de Graslei naar huis een uur lang nageroepen. Het koppel kreeg meermaals het woord ‘viezerikken’ naar het hoofd geslingerd en vragen zoals ‘willen jullie een trio?’. Het incident lokte heel wat weerzin op, onder andere bij schepen van gelijke kansen Astrid De Bruycker. Die kroop in haar pen om een duidelijke boodschap mee te geven: dit moet stoppen.