De kleine Cezaar is de tweeduizendste baby geboren in AZ Maria Middelares dit jaar.
Volledig scherm
De kleine Cezaar is de tweeduizendste baby geboren in AZ Maria Middelares dit jaar. © AZ Maria Middelares

Cezaar wordt twee weken te vroeg geboren en is recordbaby: Maria Middelares rondt voor het eerst de kaap van tweeduizend geboortes in een jaar tijd

GentIn het Gentse Maria Middelaresziekenhuis is de tweeduizendste baby van dit jaar geboren: Cezaar. De jongen kwam twee weken te vroeg, maar vestigde wel meteen een record in het ziekenhuis. Nooit eerder werd daar de kaap van tweeduizend bevallingen in een jaar tijd bereikt.

  1. Relschopper uit Gent riskeert tien maanden cel voor agressief gedrag tijdens coronamars: “Hij gooide metalen terrasstoel naar de politie”
    Gent

    Relschop­per uit Gent riskeert tien maanden cel voor agressief gedrag tijdens coronamars: “Hij gooide metalen terras­stoel naar de politie”

    Het Brusselse parket heeft donderdagnamiddag een gevangenisstraf van tien maanden gevorderd tegen een man die betrokken was bij de rellen die de eerste mars tegen de coronapas, op 21 november, ontsierden. De twintiger uit Gent gooide tijdens die rellen een metalen terrasstoel naar de politie. “Ik was gefrustreerd door het politieoptreden maar ik besef dat dit niet kan, en dat dit niets bijdraagt aan het protest”, zei de man in de rechtbank.