Camille Dhont op Zomerhit.
Volledig scherm
Camille Dhont op Zomerhit. © VRT

Camille Dhont duwt academiejaar op gang tijdens de Student Kick-Off 2022

GENTStudio 100-fenomeen, Masked Singer en Regi-sidekick Camille Dhondt schittert dit jaar als headliner van de Student Kick-Off. Het studentenfestival programmeert ook nog Flemming en Gestapo Knallmuzik. Dat maakt van deze editie ook meteen de ‘duurste’ line-up.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Bewoners Mendonk krijgen drinkwater in flessen na problemen met roest in leidingwater: “Met vier kinderen en een paar aquariums meer dan welkom”
  Mendonk

  Bewoners Mendonk krijgen drinkwater in flessen na problemen met roest in leidingwa­ter: “Met vier kinderen en een paar aquariums meer dan welkom”

  Al maanden klagen de bewoners van Mendonk over vuil leidingwater. En dat is niet een beetje vuil, het is gewoon bruin. Farys voerde allerlei manoeuvres uit om het euvel te verhelpen, zonder succes. Dus wordt er nu drinkwater in plastic flessen verdeeld, tot de leidingen opnieuw zijn aangelegd. “De normen voor drinkwater zijn niet overschreden, maar we snappen ook wel dat mensen dit leidingwater niet willen gebruiken.”