Christophe (50) aan zijn vrachtwagen waarmee hij al jaren op de E17 rijdt. “Aanschuiven op de E17 door een ongeval is wekelijkse kost.”
Volledig scherm
PREMIUM
Christophe (50) aan zijn vrachtwagen waarmee hij al jaren op de E17 rijdt. “Aanschuiven op de E17 door een ongeval is wekelijkse kost.” © SDD

“Buitenlandse chauffeurs begrijpen woord ‘file’ niet”: in de cabine van trucker Christophe (50) op zoek naar de oorzaak van de ongevallen op de E17

Gentbrugge / DeinzeStond u dit jaar in de file op de E17? Veel kans dat de werken aan het viaduct in Gentbrugge er voor iets tussenzaten. Sinds het begin van de werken in april gebeurden al ruim 180 ongevallen. Een onverklaarbaar hoog cijfer. Of juist wel te verklaren? Onze reporter reed mee met een vrachtwagenchauffeur van firma Transport Cools uit Deinze om de pijnpunten aan de wegenwerken vast te stellen. Lees meer over de strafste Oost-Vlaamse verhalen van 2020 in dit dossier.

 1. ASSISEN GENT. 21-jarige staat terecht na moord met mes: “Hij gaf mij maar 10 euro in plaats van 50 euro voor seks”
  PREMIUM
  Gent

  ASSISEN GENT. 21-jarige staat terecht na moord met mes: “Hij gaf mij maar 10 euro in plaats van 50 euro voor seks”

  Het proces van de 21-jarige Said Subhan Khawri is vrijdagochtend aangevat in het Gentse hof van assisen. De Iraanse man doodde twee jaar geleden een Afghaanse man in het centrum van Gent, op het kruispunt van de Ottogracht met de Baudelostraat. Het slachtoffer werd met zeven messteken om het leven gebracht. De verdachte vluchtte weg naar Brussel, maar werd enkele dagen toch gearresteerd. Een volksjury zal zich de komende dagen buigen over de zaak.
 1. Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg
  Play

  Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg

 2. Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten
  Play

  Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten