Leden van Rugby Gent voeren mee actie aan de Watersportbaan.
Volledig scherm
Leden van Rugby Gent voeren mee actie aan de Watersportbaan. © Jill Dhondt

Buiten sporten met 25 personen weer mogelijk, maar sportverenigingen willen meer: “Onze leden snakken naar competitie”

GentHet is het weer mogelijk om buiten te sporten met maximum 25 personen, zonder beperkingen op leeftijd en contact. De Vlaamse sportfederatie is tevreden met deze maatregel maar wil meer. Daarom voerden ze deze voormiddag actie aan de Watersportbaan en publiceerden ze een open brief gericht aan experten en de regering.

  1. Prosit corona? Zo kijken studentenverenigingen terug op bizar jaar: “Online cantus, quiz of krijtcirkels, we hebben véél creativiteit nodig gehad”
    PREMIUM
    GENT

    Prosit corona? Zo kijken studenten­ver­e­ni­gin­gen terug op bizar jaar: “Online cantus, quiz of krijtcir­kels, we hebben véél creativi­teit nodig gehad”

    Je studententijd, de mooiste tijd van je leven. Je maakt er vrienden voor altijd. Tenzij corona roet in het eten komt gooien. Want de cantussen, de kameraderie en ja, ook het samen studeren, dat lukte niet. Wij zaten aan tafel met vier presides die tijdens ‘hun’ jaar alles uit de kast haalden om de studenten het jaar van hun leven te bezorgen. “Ik heb mijn volledige praesidium vorige week voor het eerst gezien.”