Armada Ganda vraagt om massaal vlaggen mee te brengen
Volledig scherm
Armada Ganda vraagt om massaal vlaggen mee te brengen © BELGA

Buffalo’s herdenken vandaag Lucien

Bij de wedstrijd van KAA Gent tegen KV Oostende vanavond om 20 uur wordt een eerbetoon aan Lucien Corijn gepland. Die overleed eerder deze week. Sfeergroep Armada Ganda roept op om massaal vlaggen mee te brengen en op tijd in de tribunes te zijn.

De herdenkingsactie zou immers al aanvatten om 19.45. Lucien Corijn was jarenlang voorzitter van de supportersfederatie van KAA Gent, richtte ook supportersclub Buffalo Boys Leerne op, en was jarenlang actief als vrijwilliger bij wedstrijden in het stadion. Corijn overleed na een ziekte, hij werd 70 jaar. Sfeergroep Armada Ganda wil hem nu een laatste eer bewijzen, en roept op om vlaggen mee te brengen. Zelf zullen ze ook vlaggen uitdelen. Ook wordt opgeroepen om het ‘Mia-Moment’ in minuut 52 extra kracht bij te geven. Voor Lucien, voor Luc De Vos en voor alle te vroeg overleden Buffalo’s.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Barst in Gentse coalitie: Hafsa El-Bazioui en Groen verzetten zich tegen genomen maatregelen Brugse Poort, burgemeester wijkt niet
    PREMIUM

    Barst in Gentse coalitie: Hafsa El-Bazioui en Groen verzetten zich tegen genomen maatrege­len Brugse Poort, burgemees­ter wijkt niet

    Na exact 10 dagen radiostilte is Groen-gemeenteraadslid Hafsa El-Bazioui gisteren boven water gekomen. Ze postte een opmerkelijk bericht op haar Facebookpagina, waarin ze zich afzet tegen de genomen politiemaatregelen in de Brugse Poort. Ze wordt daarbij gesteund door haar partij, want Groen zette een uitgebreider bericht op de website. Opmerkelijk, want deze meerderheidspartij zet zich daarmee openlijk af tegen de eigen coalitiepartners, maar burgemeester De Clercq lijkt niet van plan te wijken.