Feesten aan het Sluizeken
Volledig scherm
Feesten aan het Sluizeken © rv

Bruisende Patershol- en Oudburgfeesten groot succes: “We zien steeds meer jongeren en gezinnen”

GENTHet zit er alweer op! Na uitzonderlijk vier dagen shoppen, eten, drinken en dansen in de straatjes van het Patershol en langs het Oudburg sluiten de tentjes van de dekenijen weer. De sfeer was top, het weer tropisch en de muziek maakte het af. “Het blijft altijd wel gezellig.”

 1. Afscheid van Danny Huwé (44) die omkwam bij brand in ziekenhuis: “Hij was de stoerste teddybeer, we gaan je missen”
  PREMIUM
  Gent

  Afscheid van Danny Huwé (44) die omkwam bij brand in ziekenhuis: “Hij was de stoerste teddybeer, we gaan je missen”

  Vrienden en familie hebben zaterdagochtend afscheid genomen van Danny Huwé (44). De organisator van vele legendarische feestjes kwam op 18 september om het leven in een brand in het AZ Maria Middelares in Gent. Het onverwachtse verlies laat bij velen een diepe indruk na. Maar een droef afscheid, dat wilde Danny niet. Hij kreeg dan ook een allerlaatste staande ovatie bij zijn afscheid.
 2. Panikerende wegpiraat scheurt met 160 per uur door Gent: “Mocht ik met die snelheid gecrasht zijn, dan stond ik hier waarschijnlijk niet meer voor u”
  Gent

  Panikeren­de wegpiraat scheurt met 160 per uur door Gent: “Mocht ik met die snelheid gecrasht zijn, dan stond ik hier waarschijn­lijk niet meer voor u”

  Omdat hij zowat alle voorwaarden van zijn voorlopig rijbewijs had geschonden, trachtte een jonge bestuurder aan een politiecontrole in de Doornzelestraat te ontkomen. Hij haalde daarbij snelheden tot 160 km per uur. Later bleek dat er ook cannabis in zijn bloed zat. “Zolang u niet van de drugs af bent, laat ik u niet toe in het verkeer.”