Boomtown op de Kouter, toen Corona enkel nog maar een merk van bier was.
Volledig scherm
Boomtown op de Kouter, toen Corona enkel nog maar een merk van bier was. © Wannes Nimmegeers

Boomtown gaat door, en werkt met Covid Safe Ticket

GentVoor wie het ergste vreest na de annulering van Pukkelpop: Boomtown zit nog steeds op koers. Eind augustus vindt het festival op de Kouter plaats zoals eerder voorzien, in een coronaversie. Wel laat de organisatie weten dat ze gaan werken met het Covid Safe Ticket, maar dan wel zonder mondmaskers en afstand.

  1. Wordt het een gat in de muur of een vlonderpad op het water? Stad bekijkt hoe je binnenkort het Gravensteen binnenkomt: “Maar we maken nog geen beloftes”
    PREMIUM
    Gent

    Wordt het een gat in de muur of een vlonderpad op het water? Stad bekijkt hoe je binnenkort het Graven­steen binnenkomt: “Maar we maken nog geen beloftes”

    Van de voorstellen van burgers die rond het Gravensteen zijn gemaakt, is er één weerhouden door het Agentschap Onroerend Erfgoed. Het voorstel met het vlonderpad heeft een beperkte impact op de erfgoedwaarde, en maakt de burcht effectief toegankelijk. “We willen dit dan ook verder bekijken met onze diensten en toetsen aan de uitgangspunten van de Open Oproep", zegt bevoegd schepen Sami Souguir (Open Vld), evenwel zonder enige garanties te geven.