De terugkeer van de boeken naar de Boekentoren: een proces dat drie jaar zal duren.
Volledig scherm
De terugkeer van de boeken naar de Boekentoren: een proces dat drie jaar zal duren. © Wannes Nimmegeers

Boeken keren terug naar Boekentoren na jarenlange renovatie: “Pas over drie jaar zal de toren weer helemaal gevuld zijn”

GentDe langverwachte verhuis is gestart: van overal keren weer boeken terug naar de Boekentoren. De toren stond de afgelopen jaren leeg omwille van een grote renovatie. Nu die zo goed als achter de rug is, kunnen de boeken terug gezet worden. Niet dat het gaat om een verhuis van een paar dagen: pas over drie jaar zal de toren weer volledig gevuld zijn.

  1. Supportersgroepen KAA Gent roepen op om uitwedstrijd niet bij te wonen: “Dit heeft niets meer te maken met supportersbeleving”
    Gent

    Supporters­groe­pen KAA Gent roepen op om uitwed­strijd niet bij te wonen: “Dit heeft niets meer te maken met supporters­be­le­ving”

    Op 15 december, een woensdag nota bene, wordt de negentiende speeldag van de Jupiler Pro League afgetrapt. De supportersgroepen Armada Ganda, Balieue Gantoise en Ultra’s Ghent ‘14 zijn echter niet te spreken over het aanvangsuur en roepen op om de verplaatsing naar Mechelen niet te maken. “Dat is niet haalbaar voor wie moet werken. Dit heeft niets meer te maken met supportersbeleving, enkel nog met inkomsten halen.”