Villa Overfeldt in het Miljoenenkwartier.
Volledig scherm
Villa Overfeldt in het Miljoenenkwartier. © Studio Salien - Immodôme

BINNENKIJKEN in honderd jaar oude villa in het Miljoenenkwartier, te koop voor 2 miljoen euro

GentIn het Gentse miljoenenkwartier, de wijk achter het Sint-Pieterstation, kijk je jouw ogen uit. Er staan prachtige huizen en één daarvan ervan staat momenteel te koop. Een parel van vier verdiepingen waar vijf slaapkamers, twee badkamers, een pianokamer en een wijnkelder in schuilen. Voor 2 miljoen euro is het niet zo bescheiden stulpje van jou.

  1. Vittorio (29) werd neergestoken door Ierse voetbalfan in eigen café in Overpoort: “Ze gooiden zelfs met fietsen naar mijn zaak”
    PREMIUM
    Gent

    Vittorio (29) werd neergesto­ken door Ierse voetbalfan in eigen café in Overpoort: “Ze gooiden zelfs met fietsen naar mijn zaak”

    Het bezoek van de Ierse voetbalfans aan Gent is niet onopgemerkt voorbijgegaan. In de aanloop naar de wedstrijd tegen KAA Gent zetten zij de binnenstad op stelten door een feestje te bouwen in de Ierse pubs. Na het verlies sloeg de sfeer om bij sommigen, die naar de Overpoort trokken om er keet te schoppen. Caféuitbater Vittorio Bombello (29) moest het ontgelden. Hij werd afgevoerd met een steekwonde en kreeg negen hechtingen.