Boompje gesneuveld aan Parking Ramen
Volledig scherm
Boompje gesneuveld aan Parking Ramen © svwg

Bijzonder: ode aan jong gevallen boompje aan Parking Ramen

GENTWe kregen gisteren dan wel code geel over ons heen, in Gent bleef het bij een bescheiden buitje. Toch lijkt er één slachtoffer gevallen te zijn: dit jonge boompje bij de binnenplaats van parking Ramen. Niet echt, want het boompje ging al neer tijdens de Gentse Feesten. Eén buurtbewoner vond het alvast belangrijk om afscheid te nemen met een gedicht. Tja, 't groen is niet overal even dik gezaaid.

  1. Gurbet (39) voor haar frituur in Langemunt aangevallen door man met rottweiler: “Plots kwam hij recht op mij afgestormd”
    PREMIUM
    Gent

    Gurbet (39) voor haar frituur in Langemunt aangeval­len door man met rottweiler: “Plots kwam hij recht op mij afgestormd”

    Gurbet Cetinkaya (39), het bekende gezicht achter frituur ‘De Lange Friet’ in de Langemunt, is donderdagavond het slachtoffer geworden van een vreemde aanval in haar zaak. Een man van eind de dertig viel haar rond 22.30 uur aan en schold haar daarbij uit met racistische verwensingen. De dolleman had ook een rottweiler aan de leiband. “Mochten er geen klanten geweest zijn, was dit misschien wel fataal afgelopen”, bibbert Gurbet nog na.