Dat de Porsche niet naar beneden donderde mag een klein wonder heten.
Volledig scherm
Dat de Porsche niet naar beneden donderde mag een klein wonder heten. © RV

Bestuurder vergist zich van versnelling: Porsche Panamera van 130.000 euro dondert bijna ondergrondse parking in

Aan de Gentse Ghelamco Arena is maandagmiddag een toch wel heel bijzonder ongeval gebeurd. Een bestuurder van een Porsche Panamera - nieuw een slordige 130.000 euro waard - vergiste zich van versnelling. Hij reed vooruit in plaats van achteruit en donderde bijna de ondergrondse parkeergarage in. De wagen bleef echter als bij wonder op de rand balanceren. 

 1. Nieuwe exclusieve herenklerenwinkel in Vlaanderenstraat klinkt én ruikt zoals beroemd hotel in Parijs: “Achteraf krijgen onze klanten nog een berichtje om hen te bedanken voor hun bezoek”
  PREMIUM
  Gent

  Nieuwe exclusieve herenkle­ren­win­kel in Vlaanderen­straat klinkt én ruikt zoals beroemd hotel in Parijs: “Achteraf krijgen onze klanten nog een berichtje om hen te bedanken voor hun bezoek”

  In de nieuwe klerenwinkel Spiga in de Vlaanderenstraat gaat het om meer dan kleren kopen. Manager Jean-François wil een persoonlijke beleving aanbieden, service van A tot Z. Daar horen de meest exclusieve Italiaanse merken bij, maar ook muziek, geuren en een setting die je helemaal tot rust brengen. “Wat hier in de winkel ligt, zal je in een straal van 75 kilometer nergens anders vinden”, klinkt het.
 1. Zeeuwse scholieren blij met buitenles: 'Leuker dan binnen'
  Play

  Zeeuwse scholieren blij met buitenles: 'Leuker dan binnen'

 2. Woningbrand in Kapelle kost bewoner het leven
  Play

  Woning­brand in Kapelle kost bewoner het leven