Volledig scherm
Archiefbeeld. De politie deed de nodige vaststellingen ter plaatse. © Wouter Spillebeen

Bestuurder lichtgewond na klap tegen boom

Op de Keizervest (R40) ter hoogte van de Hubert Frere-Orbanlaan in Gent is een bestuurder zondagmorgen tegen een boom gereden.

De 38-jarige Gentenaar verloor volgens de Gentse politie rond 6.15 uur de controle over zijn stuur en kwam tegen de boom tot stilstand. Hij kon zelf uit zijn wagen stappen, maar maakte een versufte indruk. Hij werd voor verzorging afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij verkeert niet in levensgevaar. De wagen werd intussen weggetakeld, waardoor de Keizervest even versperd was.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sint-Anna wordt niet verkocht maar in erfpacht gegeven. Maar hoe zit het met de andere kerken van Gent?
    PREMIUM

    Sint-Anna wordt niet verkocht maar in erfpacht gegeven. Maar hoe zit het met de andere kerken van Gent?

    In 2011 gaf de Vlaamse overheid opdracht aan de steden en gemeenten om een globaal kerkenplan op te stellen. Voor Gent betekende dat concreet een doorlichting van de 46 parochiekerken. Samen met ondermeer de kerkbesturen, het bisdom, erfgoed Vlaanderen en monumentenzorg werd gekeken welke kerken ontwijd zouden worden om een andere bestemming te krijgen. Dat werden er 18. Sint-Anna wordt Delhaize, en enkele andere kerken zijn al in gebruik. Sami Souguir, vandaag bevoegd voor kerkgebouwen, geeft een overzicht.