Volledig scherm
Archiefbeeld. De politie deed de nodige vaststellingen ter plaatse. © Wouter Spillebeen

Bestuurder lichtgewond na klap tegen boom

Op de Keizervest (R40) ter hoogte van de Hubert Frere-Orbanlaan in Gent is een bestuurder zondagmorgen tegen een boom gereden.

De 38-jarige Gentenaar verloor volgens de Gentse politie rond 6.15 uur de controle over zijn stuur en kwam tegen de boom tot stilstand. Hij kon zelf uit zijn wagen stappen, maar maakte een versufte indruk. Hij werd voor verzorging afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij verkeert niet in levensgevaar. De wagen werd intussen weggetakeld, waardoor de Keizervest even versperd was.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tractor verliest aanhangwagen en vernielt anderhalve meter spoor aan overweg : treinverkeer Gent Lokeren over één spoor kracht en geen doorgaand verkeer tussen Lochristi en Beervelde

    Tractor verliest aanhangwa­gen en vernielt anderhalve meter spoor aan overweg : treinver­keer Gent Lokeren over één spoor kracht en geen doorgaand verkeer tussen Lochristi en Beervelde

    Aan de spooroverweg op de Beerveldsebaan in Beervelde kantelde deze namiddag een aanhangwagen van een tractor en belandde op de sporen. Daarbij vernielde het 30 ton zware gevaarte ongeveer anderhalve meter spoor. Het treinverkeer tussen Gent-Dampoort en Lokeren kan er slechts alternerend over één spoor en er is geen doorgaand autoverkeer mogelijk tussen Lochristi en Beervelde. “We hopen de schade nog dit weekend op te lossen”, zegt Thomas Baeken van Infrabel.