Bert Ostyn.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Ostyn. © Wannes Nimmegeers

Bert Ostyn (39) viert 20 jaar Absynthe Minded in Vooruit: “Ik heb muzikale vak geleerd in de Gentse muziekcafés”

Absynthe Minded-frontman Bert Ostyn (39), dit jaar één van dé revelaties in het VTM-kijkcijferkanon ‘Liefde Voor Muziek’, viert dit en volgend jaar het 20-jarig bestaan van zijn band, te beginnen met een concert in de Vooruit op 22 december. Ostyn woonde bijna 20 jaar in Gent en intussen in Destelbergen, waar hij duidelijk in zijn element is. Wij wandelden met hem langs enkele verborgen parels in de kastelengemeente. “Ik wil hier blijven wonen.”

0 reacties

 1. Personeelslid van Gentse gevangenis overleden na coronabesmetting: “Vaccineer het personeel vooraleer er nog meer slachtoffers vallen”
  Gent

  Personeels­lid van Gentse gevangenis overleden na coronabe­smet­ting: “Vaccineer het personeel vooraleer er nog meer slachtof­fers vallen”

  Een personeelslid van de gevangenis van Gent is woensdag overleden aan de gevolgen van corona. Dat meldt de vakbond ACOD donderdag. Gino Hoppe van het ACOD roept op om personeelsleden prioritair te vaccineren. “Deze personeelsleden staan echter ongevaccineerd en dus ongewapend op een werkvloer waar intussen een sluipmoordenaar aan het werk is.”
 1. Middelburgse skaters blij met komst nieuw skatepark
  Play

  Middelburg­se skaters blij met komst nieuw skatepark

 2. Deze uien zullen (als het goed is) niet rotten
  Play

  Deze uien zullen (als het goed is) niet rotten