Patrick Tassignon en Els Van Laere van apotheek De Belie.
Volledig scherm
Patrick Tassignon en Els Van Laere van apotheek De Belie. © rv

Bekende apotheek aan De Krook verkoopt pralines die je spieren versterken: “Ze zijn heel lekker”

GentIn apotheek De Belie in de Lammerstraat kan je vanaf nu naast medicijnen ook verrijkte pralines kopen. Die chocolaatjes helpen klanten om hun spieren fit te houden, aangezien ze aminozuren en vitamines bevatten. Daarbovenop zijn ze ook heel lekker volgens de makers.

  1. Kurt twee jaar na zijn open brief aan NMBS: “Er is beterschap. Het zal maar 35 in plaats van 40 jaar meer duren eer iedereen zelfstandig de trein op kan”
    Gent

    Kurt twee jaar na zijn open brief aan NMBS: “Er is beterschap. Het zal maar 35 in plaats van 40 jaar meer duren eer iedereen zelfstan­dig de trein op kan”

    Kurt Vanhauwaert (51) is een typische Gentenaar: koppig en recht voor de raap. Zijn lichaam weigert op vele manieren dienst, maar dat weerhoudt Kurt er niet van om zelfstandig zijn zin te doen. Alleen met de trein reizen blijft voor hem een onoverkomelijk drama. Twee jaar geleden schreef hij een vlammende brief naar de NMBS, waarop toch een en ander in gang werd gezet. Vandaag zegt Kurt beterschap te zien, maar nog veel te weinig.