Patrick Tassignon en Els Van Laere van apotheek De Belie.
Volledig scherm
Patrick Tassignon en Els Van Laere van apotheek De Belie. © rv

Bekende apotheek aan De Krook verkoopt pralines die je spieren versterken: “Ze zijn heel lekker”

GentIn apotheek De Belie in de Lammerstraat kan je vanaf nu naast medicijnen ook verrijkte pralines kopen. Die chocolaatjes helpen klanten om hun spieren fit te houden, aangezien ze aminozuren en vitamines bevatten. Daarbovenop zijn ze ook heel lekker volgens de makers.

 1. Liberalen en socialisten keuren stadslijst “Voor Gent" goed en trekken samen naar verkiezingen in 2024

  Liberalen en socialis­ten keuren stadslijst “Voor Gent" goed en trekken samen naar verkiezin­gen in 2024

  Het hing al anderhalf jaar in de lucht, en nu is het officieel. Vooruit en Open Vld versmelten tot één partij, Voor Gent. Samen trekken ze in oktober 2024 naar de verkiezingen, als één groot blok. Voor Gent, klinkt het, maar tegen Groen is ook niet gelogen. Opmerkelijk speerpunt: een effectieve overheid vormen. Daarmee geven beide meerderheidspartijen eigenlijk toe dat hun coalitie vandaag, met Groen en CD&V, vierkant draait.
  Gent
 2. Medewerker frituur werd ‘vastgebonden’, maar blijkt nu zelf het brein achter amateuristische overval: “Mijn werkgever betaalt mij te weinig”
  PREMIUM

  Medewerker frituur werd ‘vastgebon­den’, maar blijkt nu zelf het brein achter amateuris­ti­sche overval: “Mijn werkgever betaalt mij te weinig”

  De populaire Gentse frituur Zorro werd in april 2019 overvallen door twee gemaskerde boeven. De medewerker werd in een ruimte achteraan de zaak gekneveld, waarna de daders de kassa leegroofden. De medewerker kon zich echter al snel losmaken en de politie contacteren. Té snel om geloofwaardig te zijn volgens de speurders. “Ben jij Houdini misschien?” Reconstructie van een nepoverval die gedoemd was te mislukken.
  Gent