Het nieuwe avonturenparcours.
Volledig scherm
Het nieuwe avonturenparcours. © rv

Basisschool in Mariakerke bouwt nieuw avonturenparcours

MariakerkeEr werd hard gewerkt in basisschool O.-L.-V.-Visitatie in Mariakerke tijdens de Krokusvakantie. Na het verlof stonden de kleuters versteld van hun nieuwe avonturenparcours.

 1. Emiel en Yvonne zijn langst getrouwde koppel van Vlaanderen: “Na al die tijd... is hij nog altijd mijn grootste schat”
  PREMIUM
  Gent

  Emiel en Yvonne zijn langst getrouwde koppel van Vlaanderen: “Na al die tijd... is hij nog altijd mijn grootste schat”

  Hij wordt eind november 100, zij wordt in mei 96. En vandaag vierden Emiel Vanden Broecke en Yvonne Deghouy hun 78ste huwelijksverjaardag, in rusthuis Zonnebloem in Zwijnaarde. Ze zijn daarmee het langst gehuwde koppel in Vlaanderen, vandaag. Een groot feest zit er jammer genoeg niet in. “Slechts twee van onze zes zonen mogen om beurten eens op bezoek komen.”
 2. Terrassen mogen open vanaf 8 mei, maar wat als je alleen maar een stoep hebt? “Gastronomisch menu op een snel getimmerd terras, vergeet het”
  PREMIUM
  Gent

  Terrassen mogen open vanaf 8 mei, maar wat als je alleen maar een stoep hebt? “Gastrono­misch menu op een snel getimmerd terras, vergeet het”

  Het heeft lang genoeg geduurd maar op 8 mei gaat de horeca weer open, of toch gedeeltelijk. Enkel de terrassen mogen weer open. Een begin als je een grote buitenruimte hebt maar wat met cafés en restaurants die geen of amper een terras hebben? We vroegen het aan 4 van hen, hoe staan zij tegenover de beslissing van het Overlegcomité?
 1. Kabinet ziet ruimte voor versoepelingen 28 april
  Play

  Kabinet ziet ruimte voor versoepe­lin­gen 28 april

 2. Grote brand verwoest kustpaviljoen Bar Goed
  Play

  Grote brand verwoest kustpavil­joen Bar Goed