Barbara Geusens in het Nomige Skin Center
Volledig scherm
Barbara Geusens in het Nomige Skin Center © Nomige

Barbara (40) opent nieuw instituut in Gent met gelaatsverzorgingen op basis van je DNA

GentBarbara Geusens (40) richtte vijf jaar geleden haar eigen huidverzorgingsmerk op: Nomige. Heel binnenkort opent de doctor in de dermatologie een gloednieuw instituut in het centrum van Gent waar ze gelaatsverzorgingen op maat geeft, op basis van DNA-analyses. “Een uniek concept in België”, glundert ze.

 1. Woonunits voor nooddorp Oekraïners op terrein Eikstraat in Oostakker worden nadien studentenkoten
  Gent / Oostakker

  Woonunits voor nooddorp Oekraïners op terrein Eikstraat in Oostakker worden nadien studenten­ko­ten

  Er komt eindelijk schot in de zaak ‘nooddorp voor Oekraïners’. De stad wees al langer een terrein in de Eikstraat aan, maar de regering heeft nu ook beslist hoe dat zal worden ingericht. De grond- en nutswerken zullen eindelijk starten. Daarna zal de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen er 200 ‘containerwoningen’ voorzien, die later studentenwoningen worden.
 2. Dé lessen uit de Gentse Feesten 2022: PoléPolé blijkt ‘enfant terrible’, herbruikbare bekers niet ideaal...
  PREMIUM
  Gent

  Dé lessen uit de Gentse Feesten 2022: PoléPolé blijkt ‘enfant terrible’, herbruikba­re bekers niet ide­aal...

  De stadsdiensten, veiligheidsdiensten en een aantal pleinorganisatoren hebben een evaluatie gemaakt van de voorbije ‘wedergeboorte van de Gentse Feesten’. In grote lijnen blijkt dat een enorm succes te zijn geweest, maar toch zijn er enkele pijnpunten, die tegen volgend jaar worden aangepakt, wat je als feestenganger kan voelen. Wij lijsten ze hier even voor je op.