Heerlijk geurend brood, recht uit de traditionele bakoven die in de binnentuin van het Hof van Rijhove in de Onderstraat staat.
Volledig scherm
Heerlijk geurend brood, recht uit de traditionele bakoven die in de binnentuin van het Hof van Rijhove in de Onderstraat staat. © VDS

Bakhuis Gent in Hof van Rijhove eindelijk geopend: Pizza en brood uit een houtoven in centrum, met dank aan Burgerbudget

GentHeerlijke geuren in de omgeving van het Graffitistraatje. Afgelopen weekend konden Hendrik Mesure en Mia Ackaert - eindelijk - hun Bakhuis tonen aan de buurtbewoners. De traditionele houtoven werd gebouwd in de binnentuin van het Hof van Rijhove, met geld van het Burgerbudget 2017. Door Covid-19 moest de officiële inwijding meer dan een jaar wachten.

  1. Populaire boekclub en bekende auteurs bundelen verhalen voor goed doel: “Wereldberoemde schrijfster stuurde enkele dagen voor haar dood nog een verhaal in”

    Populaire boekclub en bekende auteurs bundelen verhalen voor goed doel: “Wereldbe­roem­de schrijf­ster stuurde enkele dagen voor haar dood nog een verhaal in”

    De populaire boekenclub ‘De Boekenjagers’ – met meer dan 73.300 leden heeft op Facebook – heeft een boek uitgegeven. Niet zomaar een boek, maar een boek met bijdragen van enkele leden én bekende auteurs zoals Lize Spit en Toon Tellegen. De wereldberoemde schrijfster Lucinda Riley stuurde zelfs enkele dagen voor haar overlijden nog een bijdrage in.