Het derde Paramedisch Interventie Team in de hulpverleningszone van Brandweerzone Centrum gaat op 1 september van start. Onder meer burgemeester Mathias De Clercq was aanwezig op de inhuldiging
Volledig scherm
Het derde Paramedisch Interventie Team in de hulpverleningszone van Brandweerzone Centrum gaat op 1 september van start. Onder meer burgemeester Mathias De Clercq was aanwezig op de inhuldiging © DVEG

AZ Maria Middelares heeft nu ook ‘superambulance’ met spoedverpleegkundige en interventie-ambulancier aan boord

Gent/MerelbekeBrandweerzone Centrum start vanaf woensdag 1 september met een Paramedisch Interventie Team (PIT), in samenwerking met AZ Maria Middelares en Zorgband Leie en Schelde. Het is de derde PIT die actief is in de hulpverleningszone en zal bijdragen om elke patiënt in de ruime Gentse regio van de juiste hulpverlening te voorzien.

  1. MIJN STAD. Ivan Saerens (50) brengt tijdens Gentse Feesten Sint-Baafs aan het dansen: “Ik droom echt van een mini Central Park aan de zuid”
    PREMIUM

    MIJN STAD. Ivan Saerens (50) brengt tijdens Gentse Feesten Sint-Baafs aan het dansen: “Ik droom echt van een mini Central Park aan de zuid”

    Ivan Saerens (50) regelt net nog wat leveringen in ‘De Abt Van Orval’ wanneer we hem ontmoeten. Zijn restaurant, maar vooral ook een historisch gebouw én tijdens de zomer het commandocentrum van de Gentse Feesten aan Sint-Baafs. Hij heeft 21 edities op de teller staan. Vandaag leidt hij ons rond door ‘zijn’ Gent en toont hij ons zijn favoriete plekjes, maar vertelt hij in één adem ook wat er volgens hem beter kan in de stad.
    Gent