Volledig scherm
De geparkeerde wagen werd aangereden op de Hundelgemsesteenweg. © RV

Auto vlamt tegen geparkeerde wagen, bestuurder slaat te voet op de vlucht

In Ledeberg is dinsdagochtend een wagen tegen een geparkeerde Peugeot Kangoo geknald. Het stilstaande voertuig zou volgens getuigen zo'n 15 meter verderop in de straat zijn beland. De bestuurder sloeg daarna op de vlucht. De Gentse politie is een onderzoek gestart. 

De feiten gebeurden rond 3.00 uur ‘s ochtends op de Hundelgemsesteenweg, ter hoogte van het kerkhof van Ledeberg. Volgens getuigen zouden drie personen in een Volkswagen tegen hoge snelheid op de geparkeerde wagen zijn ingereden. De bestuurder en zijn twee passagiers zouden vervolgens het hazenpad hebben genomen.  De geparkeerde Peugeot moest worden getakeld. 

De Gentse politie bevestigt het ongeval en zegt dat de bestuurder inderdaad op de vlucht sloeg. “We zijn momenteel volop bezig met het onderzoek. Of er nog mensen bij hem in de wagen zaten, kunnen wij echter nog niet bevestigen.”

Volledig scherm
© RV
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Klimaatbetoging morgen gaat toch door, ondanks verbod: “Wij laten ons de mond niet snoeren”

    Klimaatbe­to­ging morgen gaat toch door, ondanks verbod: “Wij laten ons de mond niet snoeren”

    Burgemeester Mathias De Clercq geeft geen toestemming voor een Klimaatmars morgen in Gent, omdat de politie zich moet focussen op de honderden voetbalsupporters van het Duitse Wolfsburg die naar Gent afzakken. Maar daar hebben de Students for Climate geen oren naar. “Wij betogen toch, wij laten ons de mond niet snoeren.” In plaats van een mars organiseren ze nu een ‘statisch aanwezig zijn’ onder de Stadshal.