Fiesta Europa editie 2017: een en al gezelligheid
Volledig scherm
Fiesta Europa editie 2017: een en al gezelligheid © Foto James Arthur

Authentiek Europa verzamelt op de Kouter

Van dinsdag 20 tot zaterdag 24 augustus komt Fiesta Europa opnieuw naar Gent, samen met de zon. Fiesta Europa is een authentieke specialiteitenmarkt.

Souvernirs vergeten kopen op vakantie? Geen probleem, de komende dagen kan u dat goedmaken op de Kouter. Daar worden tal van kraampjes opgesteld met marktkramers uit alle hoeken van ons continent. Die brengen allemaal unieke souvenirs, typische streekproducten of culinaire specialiteiten mee. Uiteraard krijg je van dat rondkuieren dorst, en daarom is er ook een ‘internationaal terras’, met pintjes en cocktails, met paella, wolschotels, pizza of meer. En voor de kinderen is er een dorp met springkastelen. Voor de sfeer is er ook nog internationale livemuziek met dansbare noten.

Fiesta Europa opent morgen 20 augustus om 12 uur, en is daarna open op woensdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 22 uur, en zaterdag van 10 tot 20 uur. Alle info op www.fiestaeuropa.eu.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Barst in Gentse coalitie: Hafsa El-Bazioui en Groen verzetten zich tegen genomen maatregelen Brugse Poort, burgemeester wijkt niet
    PREMIUM

    Barst in Gentse coalitie: Hafsa El-Bazioui en Groen verzetten zich tegen genomen maatrege­len Brugse Poort, burgemees­ter wijkt niet

    Na exact 10 dagen radiostilte is Groen-gemeenteraadslid Hafsa El-Bazioui gisteren boven water gekomen. Ze postte een opmerkelijk bericht op haar Facebookpagina, waarin ze zich afzet tegen de genomen politiemaatregelen in de Brugse Poort. Ze wordt daarbij gesteund door haar partij, want Groen zette een uitgebreider bericht op de website. Opmerkelijk, want deze meerderheidspartij zet zich daarmee openlijk af tegen de eigen coalitiepartners, maar burgemeester De Clercq lijkt niet van plan te wijken.