Anton Claeys van boardshop West-Site.
Volledig scherm
Anton Claeys van boardshop West-Site. © Jill Dhondt

Amper twee maand na brand, gaat Anton (36) op andere locatie verder met oudste skateshop van Gent: “Aangenaam verrast door steun van klanten en andere shops”

GentHoe verwoestend de brand ook was, Anton Claeys (36) is niet klein te krijgen. Hij verhuisde wat er over bleef van zijn winkel — de oudste skateshop van Gent — tweehonderd meter verderop naar een nieuwe locatie en gaat van daaruit verder. Mede dankzij de hulp van vaste klanten en andere skateshops.

  1. ‘Verboden’ Arena Festival wijkt uit naar Lochristi. “Om het in voetbaltermen te zeggen: we hebben snel de rug gerecht en gescoord”

    ‘Verboden’ Arena Festival wijkt uit naar Lochristi. “Om het in voetbalter­men te zeggen: we hebben snel de rug gerecht en gescoord”

    Een nieuwe naam, een nieuwe locatie, een andere datum. De organisatoren die een groot feest op poten hadden gezet om de 10de verjaardag van de Ghelamco Arena te vieren, hadden het zich wel anders voorgesteld. Stad Gent gaf een ‘njet’, en dus moest in allerijl een alternatief worden gezocht. Vergeet het Arena Festival, dat wordt nu Arena Open Air in Lochristi.
    Gent