Archiefbeeld: onder meer aan de Gent-Dampoort wordt de komende maanden volop gewerkt.
Volledig scherm
Archiefbeeld: onder meer aan de Gent-Dampoort wordt de komende maanden volop gewerkt. © Wannes Nimmegeers

Alle wegenwerken op één handige kaart: Gent op Weg moet files vermijden

GentVan Gent tot in Zelzate staan de komende jaren tal van grootschalige werken op de planning. Om die te stroomlijnen, start het project Gent op Weg. “We willen vermijden dat de burger van de ene in de andere omleiding verzeilt", zegt Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters.

 1. De dj’s uit de gouden jaren geven samen knalfeest in de Charlatan: “Ik ging in 12 jaar tijd 6 keer de wereld rond om te draaien”
  PREMIUM
  Gent

  De dj’s uit de gouden jaren geven samen knalfeest in de Charlatan: “Ik ging in 12 jaar tijd 6 keer de wereld rond om te draai­en”

  Olivier Pieters van de Boccacio, Pete van de ’55’, Mike Thompson van Cherry Moon, Mo & Benoelie van Eskimo. Het is maar een greep uit de namen die achter de draaitafels zullen staan in de Charlatan op Oldskool Ghent XL, op 22 oktober. “Het is een ode aan het nachtleven, met de cult-deejays uit de gouden jaren”, zegt organisator Ben Mouling. Samen met enkele van die namen blikken we vooruit, en terug.
 2. Videobeelden tonen hoe scheidsrechter klappen krijgt nadat hij ploeg drie rode kaarten geeft
  Assenede/Gent

  Videobeel­den tonen hoe scheids­rech­ter klappen krijgt nadat hij ploeg drie rode kaarten geeft

  De wedstrijd tussen KVV Klauwaarts Bassevelde en Avrasya Gent in vierde provinciale is zondagmiddag op een vechtpartij geëindigd. De scheidsrechter, die de bezoekende ploeg in de loop van de wedstrijd drie rode kaarten had gegeven, kreeg enkele klappen te verwerken nadat de thuisploeg in extremis gelijk had gemaakt. “Wat het nog erger maakt: heel wat kinderen woonden de match bij.”