Een gewelddadige man is veroordeeld tot een celstraf van twee jaar wegens het bedreigen en toebrengen van slagen en verwondingen aan zijn voormalige partner, nota bene de moeder van zijn kinderen.
Volledig scherm
Een gewelddadige man is veroordeeld tot een celstraf van twee jaar wegens het bedreigen en toebrengen van slagen en verwondingen aan zijn voormalige partner, nota bene de moeder van zijn kinderen. © Getty Images

Agressieve vader bedreigt en slaat moeder van zijn kinderen: “Als ik in de cel beland, vermoord ik jou”

GentEen gewelddadige man is veroordeeld tot een celstraf van twee jaar voor het bedreigen en toebrengen van slagen en verwondingen aan zijn voormalige partner, nota bene de moeder van zijn kinderen. Hij greep haar tijdens hun relatie meermaals bij de hals en sloeg haar met het gezicht tegen de muur. Toen ze dreigde om de politie te bellen, zei hij dat hij haar zou vermoorden.

 1. Bekende Vlamingen trappen Kevin De Bruyne Cup af in Drongen, met verrassingsbezoek van King Kevin als hoogtepunt
  Gent

  Bekende Vlamingen trappen Kevin De Bruyne Cup af in Drongen, met verras­sings­be­zoek van King Kevin als hoogtepunt

  Wat een dag! De Kevin De Bruyne Cup - een jeugdtoernooi in Drongen waar ploegen uit heel Europa aan deelnemen - is officieel van start gegaan. Bij wijze van inleiding, namen tientallen bekende Vlamingen het vrijdag al tegen elkaar op. Met als hoogtepunt een verrassingsbezoek van Kevin De Bruyne himself. De ster van Manchester City speelde op het einde nog een wedstrijd mee.
 1. Snelheidsduivel vlamt met 147 km per uur langs Watersportbaan : “Snelheidscontroles blijven strikt noodzakelijk”
  Gent

  Snelheids­dui­vel vlamt met 147 km per uur langs Watersport­baan : “Snelheids­con­tro­les blijven strikt noodzake­lijk”

  “Bij snelheidscontroles het voorbije weekend waanden een aantal overtreders zich duidelijk op de racebaan. Ondanks de risico’s die met overdreven snelheid gepaard gaan, blijven sommige chauffeurs veel te snel rijden”, dat laat de Gentse politie weten. De politie controleerde zondag 22 mei op vier verschillende locaties op overdreven snelheid. De cijfers die ze konden voorleggen waren niet min.
 2. File aan de Martelaarslaan door nieuw detectiesysteem raakt maar niet opgelost. “13 seconden groen licht, dat zorgt voor chaos”
  Gent

  File aan de Martelaar­slaan door nieuw detectie­sys­teem raakt maar niet opgelost. “13 seconden groen licht, dat zorgt voor chaos”

  Wie op de Martelaarslaan rijdt, staat met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de file. Oorzaak: het nieuwe detectiesysteem voor trams dat in september 2021 werd ingevoerd. Dat dat systeem invloed zou hebben op de doorstroming, was geweten, maar dat het voor zo’n fileleed zou zorgen, was niet voorspeld. Het Agentschap Wegen en Verkeer en De Lijn proberen het systeem beter afgesteld te krijgen.