Protest tegen de sloop van de Bernadettewijk
Volledig scherm
Protest tegen de sloop van de Bernadettewijk © svwg

Afscheid en het laatste protest: Bernadettewijk wordt komende week ontruimd en gesloopt

GENTMaandagavond verzamelden in de Bernadettewijk een aantal oud-bewoners en een veertigtal activisten. WoninGent plant vanaf vandaag dinsdag de sloop van de wijk en en zal de krakers dan ook uitzetten. De oude sociale woonwijk werd nog één keer uitgezwaaid, niet zonder lawaai.

  1. AA Gent opent dan toch twee extra vakken om ticketloze Djurgårdens-supporters in onder te brengen: “De bezoekende club is verantwoordelijk voor de selectie en registratie van deze supporters in deze vakken”
    PREMIUM
    Gent

    AA Gent opent dan toch twee extra vakken om ticketloze Djurgårdens-supporters in onder te brengen: “De bezoekende club is verantwoor­de­lijk voor de selectie en registra­tie van deze supporters in deze vakken”

    Het Zweedse Djurgårdens IF speelt morgen in de Ghelamco Arena tegen KAA Gent tijdens de Conference League. Het was quasi een zekerheid dat heel wat Zweedse supporters zonder wedstrijdticket naar Gent zouden afreizen en de match noodgedwongen in de binnenstad moesten moeten volgen. AA Gent opende in extremis daarom twee extra supportersvakken om deze supporters in onder brengen. “Vakken 326 en 327 zullen worden gebruikt om eventuele Zweedse fans in onder te brengen die zich op wedstrijddag alsnog zouden aandienen, hoewel dit ten zeerste afgeraden werd en wordt”, zo klinkt het bij de Buffalo’s.