protest voor behoud van de Bernadettewijk voor het stadhuis
Volledig scherm
protest voor behoud van de Bernadettewijk voor het stadhuis © Wannes Nimmegeers

Actiegroep Bernadettewijk protesteert voor een leeg stadhuis

Gent / Sint-AmandsbergOpmerkelijke beelden maandagavond aan de trappen van het stadhuis. Daar protesteerden de bewoners van de Sint-Bernadettewijk aan de gemeenteraad, voor een menselijker woonbeleid. Alleen, de gemeenteraad vindt digitaal plaats, en dus was het stadhuis leeg.

 1. Nieuwe exclusieve herenklerenwinkel in Vlaanderenstraat klinkt én ruikt zoals beroemd hotel in Parijs: “Achteraf krijgen onze klanten nog een berichtje om hen te bedanken voor hun bezoek”
  PREMIUM
  Gent

  Nieuwe exclusieve herenkle­ren­win­kel in Vlaanderen­straat klinkt én ruikt zoals beroemd hotel in Parijs: “Achteraf krijgen onze klanten nog een berichtje om hen te bedanken voor hun bezoek”

  In de nieuwe klerenwinkel Spiga in de Vlaanderenstraat gaat het om meer dan kleren kopen. Manager Jean-François wil een persoonlijke beleving aanbieden, service van A tot Z. Daar horen de meest exclusieve Italiaanse merken bij, maar ook muziek, geuren en een setting die je helemaal tot rust brengen. “Wat hier in de winkel ligt, zal je in een straal van 75 kilometer nergens anders vinden”, klinkt het.
 1. Zeeuwse scholieren blij met buitenles: 'Leuker dan binnen'
  Play

  Zeeuwse scholieren blij met buitenles: 'Leuker dan binnen'

 2. Woningbrand in Kapelle kost bewoner het leven
  Play

  Woning­brand in Kapelle kost bewoner het leven