Traag naar beneden: het kampioenschat Calisthenics of Street Work Out in Gent
Volledig scherm
PREMIUM
Traag naar beneden: het kampioenschat Calisthenics of Street Work Out in Gent © svwg

Acrobaten van de straat: eerste grote Calisthenics-evenement gaat spectaculair van start in Gent

GENTPompende beats op de achtergrond, een groepje jongeren moedigt een stevig gebouwde jongeman aan die zichzelf in de meest absurde houdingen aan de barres aan het Rabotpark wringt. Calisthenics, een uithoudingssport die je op straat uitvoert, wordt steeds populairder. Gent was gaststad van de eerste nationale kampioenschappen.

  1. AA Gent opent dan toch twee extra vakken om ticketloze Djurgårdens-supporters in onder te brengen: “De bezoekende club is verantwoordelijk voor de selectie en registratie van deze supporters in deze vakken”
    PREMIUM
    Gent

    AA Gent opent dan toch twee extra vakken om ticketloze Djurgårdens-supporters in onder te brengen: “De bezoekende club is verantwoor­de­lijk voor de selectie en registra­tie van deze supporters in deze vakken”

    Het Zweedse Djurgårdens IF speelt morgen in de Ghelamco Arena tegen KAA Gent tijdens de Conference League. Het was quasi een zekerheid dat heel wat Zweedse supporters zonder wedstrijdticket naar Gent zouden afreizen en de match noodgedwongen in de binnenstad moesten moeten volgen. AA Gent opende in extremis daarom twee extra supportersvakken om deze supporters in onder brengen. “Vakken 326 en 327 zullen worden gebruikt om eventuele Zweedse fans in onder te brengen die zich op wedstrijddag alsnog zouden aandienen, hoewel dit ten zeerste afgeraden werd en wordt”, zo klinkt het bij de Buffalo’s.