Volledig scherm
Aanrijding tussen twee vrachtwagens op de Industrieweg in Wondelgem. © Wouter Spillebeen

Aanrijding tussen vrachtwagens: even vrees voor giftige dampen

Door een aanrijding tussen twee vrachtwagens was de Industrieweg in Wondelgem in de richting van Zelzate donderdagnamiddag een tijd lang afgesloten. Er werd eerst gedacht dat er giftige dampen vrijkwamen, maar dat bleek niet te kloppen.

De aanrijding tussen de twee vrachtwagens gebeurde rond 15.15 uur op een paar meter voor de verkeerslichten ter hoogte van de Evergemsesteenweg. Door de klap geraakte een van de chauffeurs lichtgewond. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht.

De politie en de brandweer kwamen ter plaatse om de omgeving te beveiligen. Onder andere omdat er eerst werd gedacht dat er giftige dampen vrijkwamen, werd de Industriebaan een tijd lang volledig afgesloten in de richting van Zelzate. Iets later werd de linkerrijstrook vrijgegeven. Intussen kan alle verkeer er passeren, al is er op het drukke kruispunt sprake van heel wat verkeershinder.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Gentse flikken lokken veel ‘allochtonen’ naar opleiding, maar zien ze niet in korps

    Gentse flikken lokken veel ‘allochto­nen’ naar opleiding, maar zien ze niet in korps

    De lokale politie van Gent doet nu al meer dan een jaar inspanningen om mensen met buitenlandse roots naar het korps te lokken, om een betere afspiegeling van de maatschappij binnen de politie te krijgen. De campagne 100% (Fl)ik werkt, er stromen meer allochtonen in. “Maar door de ‘aspirantenmobiliteit’ zien we die voorlopig niet in ons korps, wat best frustrerend is”, zegt korpschef Filip Rasschaert.