Matz -vernoemd naar ex-AA Gent Keeper Matz Sels- krijgt een handtekening van publiekslieveling Roman Bezus. Ook vader Martijn op de achtergrond is onder de indruk.
Volledig scherm
Matz -vernoemd naar ex-AA Gent Keeper Matz Sels- krijgt een handtekening van publiekslieveling Roman Bezus. Ook vader Martijn op de achtergrond is onder de indruk. © Wannes Nimmegeers

AA-Gent-spelers Roman Bezus en Darko Lemajić houden signeersessie voor enthousiaste supporters: “Bezus sprak zelfs even Nederlands tegen mij”

GentKAA Gent-spelers Roman Bezus en Darko Lemajić hebben deze namiddag een signeersessie gehouden voor veelal jonge fans. “Hopelijk geraken we nog aan een kaartje voor de bekerfinale om hen in actie te zien”, aldus jonge fan Sam (11).

  1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
    PREMIUM

    Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

    In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?