Volledig scherm
De politie kreeg de melding donderdag rond 10.30 uur binnen. © Wouter Spillebeen

88-jarige man zwaargewond nadat hij onder tram belandde

Aan het Woodrow Wilsonplein is donderdagochtend een 88-jarige man aangereden door een tram. Hij raakte zwaargewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. 

De specifieke omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk. De feiten gebeurden rond 10.30 uur in de omgeving van de tramhaltes op het Woodrow Wilsonplein. De politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse. 

Door het incident raakte het tramverkeer licht verstoord. Zo reed tram 2 die voormiddag even niet tussen de haltes Zonnestraat en Zuid. Op de lijn van tram 4 was er dan weer geen tramverbinding tussen het Duivelsteen en de Zuid. Rond 11.15 uur konden de trams weer door.  

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dries Van Langenhove zakt af naar de Gentse Overpoort nadat debat op UGent niet mag doorgaan

    Dries Van Langenhove zakt af naar de Gentse Overpoort nadat debat op UGent niet mag doorgaan

    Dries Van Langenhove is maandagavond afgezakt naar de Overpoortstraat in Gent op uitnodiging van de conservatieve studentenvereniging KVHV. De club hekelt dat een debat of lezing met Van Langenhove niet kon plaatsvinden in de auditoria van de UGent. Rector Rik Van de Walle achtte het risico op ernstige verstoring van de orde daarvoor te hoog. “Wij willen aan de Gentse student een platform bieden zodat ze op informele wijzen met Dries het gesprek kunnen aangaan, aangezien andere fora ons die kans niet bieden”, klinkt het bij KVHV.