Volledig scherm
De politie kreeg de melding donderdag rond 10.30 uur binnen. © Wouter Spillebeen

88-jarige man zwaargewond nadat hij onder tram belandde

Aan het Woodrow Wilsonplein is donderdagochtend een 88-jarige man aangereden door een tram. Hij raakte zwaargewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. 

De specifieke omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk. De feiten gebeurden rond 10.30 uur in de omgeving van de tramhaltes op het Woodrow Wilsonplein. De politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse. 

Door het incident raakte het tramverkeer licht verstoord. Zo reed tram 2 die voormiddag even niet tussen de haltes Zonnestraat en Zuid. Op de lijn van tram 4 was er dan weer geen tramverbinding tussen het Duivelsteen en de Zuid. Rond 11.15 uur konden de trams weer door.  

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zware hinder op R4 aan Oostakker door brandend voertuig

    Zware hinder op R4 aan Oostakker door brandend voertuig

    Op de R4 richting Zelzate is dinsdagochtend rond 6.40 uur ter hoogte van Oostakker een vrachtwagen in brand gevlogen. De brandweer was snel ter plekke maar kon niet verhinderen dat de cabine van de vrachtwagen uitbrandde. Door de brand was er veel rookhinder en er waren ook enkel luide knallen te horen. Het verkeer richting de Gentse haven zat dan ook door de brand volledig in de knoop. Er waren op de E17 files vanaf Deinze en Lokeren. Op de R4 stond je stil vanaf Laarne. Iets na 9 uur was de rijbaan terug vrij gemaakt voor het verkeer.