Bij Stek in de Nederkouter zit je goed voor cocktails, verse sappen, milkshakes en koffie om mee te nemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Stek in de Nederkouter zit je goed voor cocktails, verse sappen, milkshakes en koffie om mee te nemen. © Stek

7x aperitief aan huis: van vers getapt bier tot sprankelende cocktails

Het beloven warme dagen te worden. Zonder pandemie zou het zoeken zijn naar een vrij plekje op één van de vele terrasjes die Gent rijk is. De goesting om te aperitieven hangt merkbaar in de lucht. Gelukkig zit de stad vol creatieve ondernemers die voor aperitief aan huis zorgen. Zo kan je winkelhieren én een vakantiegevoel ervaren in eigen tuin. Twee vliegen in één klap!

Verse pintjes aan huis

Muziekcafé De Loge pakt uit met een primeur voor Gent: vers getapt bier aan huis geleverd. Het bier wordt fris besteld in flessen van 75 centiliter, klaar om direct te ontkurken en te delen met je eigen bubbel. Kan je aan de verleiding weerstaan? Dan bewaart het bier zonder kwaliteitsverlies gemakkelijk 48 uur in de ongeopende fles.

  1. Carl Devos over de afwezigheid van Hafsa El-Bazioui op gemeenteraad: “Enige verkozen ‘gekleurde’ stem uit Brugse Poort die zou moeten zwijgen, zou extreem pijnlijk zijn”
    PREMIUM

    Carl Devos over de afwezig­heid van Hafsa El-Bazioui op gemeente­raad: “Enige verkozen ‘gekleurde’ stem uit Brugse Poort die zou moeten zwijgen, zou extreem pijnlijk zijn”

    Het ‘debat’ over de Brugse Poort maandagavond op de gemeenteraad was al op voorhand een verloren zaak, enkel en alleen door de afwezigheid van Groen-raadslid Hafsa El-Bazioui. Zij woont in de Brugse Poort en sprak zich op haar Facebookpagina uit tegen de maatregelen die de stad heeft genomen voor haar wijk. Waarom ze maandaag afwezig was, is niet duidelijk. “Maar als zelfs de verkozen vertegenwoordiging uit die wijk de mond zou worden gesnoerd, hoe gehoord kunnen de mensen op straat zich dan nog voelen”, vraagt politicoloog Carl Devos zich af.