Lily Castel vandaag, nog steeds 'en pleine forme'.
Volledig scherm
PREMIUM
Lily Castel vandaag, nog steeds 'en pleine forme'. © Wannes Nimmegeers

50 jaar geleden stond onze Gentse Lily Castel onverwacht op het podium van Eurosong: “’s Morgens had ik nog niet eens een kleed”

GentDenkt u bij ‘Goeiemorgen Morgen’ spontaan aan Nicole & Hugo? Het zijn nochtans onze Gentse Lily Castel (84) en Jacques Raymond die dat nummer brachten op het Eurosongfestival in Dublin, nu 50 jaar geleden. Zij moesten op het laatste moment invallen voor Nicole & Hugo, en dat liep niet echt zoals het moest. “Maar we zijn niét als laatste geëindigd.”

  1. Oekraïense en Russische modellen defileren zij aan zij tijdens Belgian Fashion Week in Gent: “Dit is de geboorteplaats van het textiel”
    Gent

    Oekraïense en Russische modellen defileren zij aan zij tijdens Belgian Fashion Week in Gent: “Dit is de geboorte­plaats van het textiel”

    In Parijs, Milaan, Londen en New York organiseren ze al jaren modeweken, maar in Gent werd dit weekend een Belgian Fashion Week georganiseerd. Ontwerpers uit de hele wereld konden er hun collectie voorstellen aan een modebewust publiek. Opvallend: Oekraïense en Russische modellen defileerden er zij aan zij. Of hoe mode een politiek statement kan zijn.