Het Administratief Centrum aan de Zuid, zoals het er in de toekomst uit zal zien.
Volledig scherm
Het Administratief Centrum aan de Zuid, zoals het er in de toekomst uit zal zien. © RV / Stad Gent

483 Gentse Britten moeten nieuwe verblijfskaart aanvragen

GentDe Brexit heeft ook in Gent gevolgen. Nu het Verenigd Koninkrijk geen lid meer is van de Europese Unie, moeten de Britten die in Gent wonen een nieuwe verblijfskaart aanvragen. Ze kunnen hier wel gewoon blijven wonen en werken. Britten die in de toekomst in ons land willen werken, zullen een arbeidsvergunning van hun werkgever nodig hebben.

 1. Jonge koppels strijden op VTM in ‘Huis Gemaakt’ voor woning, maar moeten het wel zelf verbouwen: “Eigen huis zou ons serieuze voorsprong geven in het leven”
  PREMIUM
  Gent/Destelbergen/Wetteren

  Jonge koppels strijden op VTM in ‘Huis Gemaakt’ voor woning, maar moeten het wel zelf verbouwen: “Eigen huis zou ons serieuze voorsprong geven in het leven”

  Verbouw een huis en win een thuis. Dat is het idee achter het nieuwe VTM-programma Huis Gemaakt waarin negen jonge koppels strijden voor de hoofdprijs. Dina Tersago geeft hen een stevige duw in de rug. Maak kennis met Pieter (29) en Anaïs (27) en Tobias (23) en Femke uit Gent, Gaïtan (25) en Natasja (25) uit Wetteren en Ruben (25) en Antje (25) uit Destelbergen. Zij halen hun beste verbouwskills boven.
 1. Tatoeëren mag weer: oma (85) heeft er nu één
  Play

  Tatoeëren mag weer: oma (85) heeft er nu één

 2. Rob Jetten: Lasten van kerncentrale moeten we met zijn allen dragen
  Play

  Rob Jetten: Lasten van kerncentra­le moeten we met zijn allen dragen