ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

35-jarige man gevat met flinke som cash en precisie weegschaal: “Meerdere drugsgerelateerde berichten in zijn smartphone”

Een 35-jarige man zonder vast woonadres werd in het Gentse gevat met een precisie weegschaal en 775 euro cashgeld. Na het uitlezen van zijn gsm-toestel, werden meerdere bezwarende berichten gevonden. “Sommige dossiers zijn hopeloos, we betwisten niets”, stelt de verdediging.

0 reacties

  1. Gentse brandweer blikt terug op woelige reddingspoging in Pepinster: “In een fractie van een seconde moet je beslissen”
    PREMIUM
    Gent

    Gentse brandweer blikt terug op woelige reddingspo­ging in Pepinster: “In een fractie van een seconde moet je beslissen”

    Voor de Gentse brandweermannen zit de opdracht in Wallonië er bijna op. Na de watersnood voert de zone Centrum er deze week nog puin af, maar de reddingsoperaties zijn stopgezet. Luitenant Chris De Pauw blikt terug op een bewogen periode. Onder meer het verhaal van de gekapseisde reddingsboot is in zijn geheugen gegrift. “De stroming was te hevig”, zegt hij. “Er zat spijtig genoeg niets anders op dan die drie mensen te laten gaan.”