Het vaccinatiecentrum in Flanders Expo sluit binnenkort de deuren.
Volledig scherm
Het vaccinatiecentrum in Flanders Expo sluit binnenkort de deuren. © Wannes Nimmegeers

35.000 Gentenaars weten nog niet waar ze hun derde ‘boostervaccin’ zullen krijgen: “We zoeken volop naar een oplossing”

GentIn Gent krijgen zo’n 35.000 mensen tussen 65 en 84 jaar een uitnodiging voor de zogenaamde ‘boosterprik’. Maar waar al deze vaccinaties zullen plaatsvinden is voorlopig een vraagteken. Het vaccinatiecentrum in Flanders Expo sluit binnenkort de deuren. “We zijn volop bezig om te bekijken hoe we dit logistiek en praktisch organiseren”, verzekert schepen van Gezondheid Rudy Coddens (Vooruit). 

  1. Derde slachtoffer in één week tijd, ouders trekken aan alarmbel na aanrijding fietser (10) aan Dampoort: “Kan dat circulatieplan niet sneller ingevoerd worden?”
    PREMIUM
    GENT

    Derde slachtof­fer in één week tijd, ouders trekken aan alarmbel na aanrijding fietser (10) aan Dampoort: “Kan dat circulatie­plan niet sneller ingevoerd worden?”

    Drie jonge slachtoffertjes in één week tijd: op de Land van Waaslaan is vrijdagochtend alweer een fietser gegrepen door een wagen. Voor de omliggende scholen is de maat vol. Zij eisen overleg met Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters en de Stad Gent. “Elke dag zie ik gevaarlijke situaties”, zegt ouder Jan Schouppe (36).