Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
PREMIUM
© Wannes Nimmegeers

30 graden. Waar vind je verkoeling in Gent?

GentHet is al goed warm geweest de voorbije dagen maar vandaag bereiken we een hoogtepunt: 30 graden. Waar vind je bij zo’n temperaturen verkoeling in Gent? Een hele dag in je ijskast hangen is niet echt een optie. Daarom vind je hieronder enkele tips waar je lekker fris maar ook gezellig kan vertoeven.

 1. Financieel onderzoek Masala (bijna) rond: “Dringend antwoorden nodig van voorzitter, maar subsidies juist gebruikt”
  PREMIUM
  GENT

  Financieel onderzoek Masala (bijna) rond: “Dringend antwoorden nodig van voorzitter, maar subsidies juist gebruikt”

  Drie maanden nadat HLN onthulde dat vzw Masala voormalige atelierruimtes van WoninGent aan exorbitante prijzen verhuurde aan sans-papiers, is het onderzoek van Stad Gent rond. Of niet? Want er blijven vragen rijzen over voorzitter Bilal A. Deze week nog komt er een gesprek tussen stad en voorzitter. “Als er geen duidelijke antwoorden komen, zal de samenwerking verbroken worden”.
 2. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’