Volledig scherm
Het appartementsgebouw aan de Wolfpuntstraat. © Volkshaard

25 sociale appartementen klaar in Oostakker, 35 woningen in 2020

Het nieuwe appartementsgebouw van de sociale huisvestingsmaatschappij Volkshaard in Stokt - nabij de Wolfputstraat - in Oostakker is in gebruik genomen. Begin februari namen de eerste huurders al hun intrek in de 25 nieuwbouwappartementen. En ook voor sociale kandidaat-kopers uit Oostakker is er goed nieuws: de zustermaatschappij van de Volkshaard, de Kleine Landeigendom Het Volk, is namelijk in dezelfde verkaveling begonnen met de bouw van 36 koopwoningen. “Als alles volgens plan verloopt, moeten de koopwoningen klaar zijn in mei 2020", vertelt directeur Heyse

Wie geïnteresseerd is om een sociale koopwoning aan te kopen, moet zich eerst inschrijven in het register van zijn gemeente(s) naar keuze bij Kleine Landeigendom Het Volk. Meer info over de voorwaarden en de inschrijvings- en toewijzingsprocedure vindt u op www.klehetvolk.be.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. GAS-boetes voor gebruik van lachgas niets te vroeg: Nederlanders proberen roesmiddel zelfs via cafés te verkopen

    GAS-boe­tes voor gebruik van lachgas niets te vroeg: Nederlan­ders proberen roesmiddel zelfs via cafés te verkopen

    Binnenkort kunnen in Gent GAS-boetes uitgeschreven worden voor het gebruik van lachgas. Dat maakte burgemeester Mathias De Clercq bekend naar aanleiding van een vraag van Elke Sleurs (N-VA). Het roesmiddle lachgas is een nieuwe hype onder jongeren, en kan problemen veroorzaken. Een federale wetgeving blijft uit, en dus nemen steden zelf maatregelen. Gent is niet de eerste stad die het GAS-systeem aanwendt.