Jan M. vergokte tonnen van de VvE waarvan hij voorzitter was. Het verbaasde hem hoe gemakkelijk hij het geld kon opnemen. (Foto ter illustratie)
Volledig scherm
PREMIUM
Jan M. vergokte tonnen van de VvE waarvan hij voorzitter was. Het verbaasde hem hoe gemakkelijk hij het geld kon opnemen. (Foto ter illustratie) © Getty Images

‘Kasgraaier’ kon 875.000 euro van VvE vergokken, ABN Amro ontkent aansprakelijkheid

ABN Amro ontkent aansprakelijkheid voor het verduisteren van 875.000 euro van de Vereniging van Eigenaren (VvE) door Jan M., de gokverslaafde voorzitter van de vereniging. De VvE uit Rijswijk vindt dat de bank onvoldoende toezicht hield bij verdachte transacties en denkt nog na over vervolgstappen.  

 1. Spaargeld opmaken voor je bijstand krijgt: dat moet anders, vindt deze wethouder
  PREMIUM

  Spaargeld opmaken voor je bijstand krijgt: dat moet anders, vindt deze wethouder

  De Tilburgse wethouder Esmah Lahlah kan geen paprikachips meer zien. Tijdens haar experiment om een maand op bijstandsniveau te leven, ontdekte zij hoe het is om géén geld voor het avondeten te hebben en je honger te stillen met chips. Volgens Hanny Heuvelink, die al tientallen jaren in de bijstand zit, is de werkelijkheid soms nog schrijnender. Een dubbelinterview over pijn, machteloosheid en vernedering in de bijstand.
 1. Open Podium: Martijn Hop zingt graag alleen, maar nog liever samen
  Play

  Open Podium: Martijn Hop zingt graag alleen, maar nog liever samen

 2. Scooterrijder (16) zwaargewond bij botsing met auto in Cadzand
  Play

  Scooterrij­der (16) zwaarge­wond bij botsing met auto in Cadzand