Podcast: 'Singapore is de grootste kans van het jaar voor Max Verstappen'

De komende dagen doet deze site uitgebreid verslag van de verrichtingen van Max Verstappen op het stratencircuit van Singapore. Arjan Schouten, Rik Spekenbrink en Tim Engelen bespreken het raceweekend en het nieuws van de afgelopen weken in de podcast van 'Pit Stop'.

Voor Max Verstappen is de Grand Prix van Singapore misschien wel de grootste kans op een overwinning. De wagen van Red Bull presteert al jaren goed op het circuit en uiteraard wil de Nederlander een herkansing na de desastreuze start van vorig jaar toen hij in de Ferrari-sandwich kwam. 

🎧 Spotify 👉 Spotify
🎧 iTunes 👉iTunes
🎧 Android 👉Android
🎧 Stitcher👉Stitcher

Bekijk hieronder een preview van de podcast: 'Räikkönen rijdt toch niet in een Dacia?'

Volledig scherm
© ANP
  1. Teambaas Horner komt niet met doelstelling voor aantal zeges Red Bull

    Teambaas Horner komt niet met doelstel­ling voor aantal zeges Red Bull

    Christian Horner, de baas van Max Verstappen bij Formule 1-renstal Red Bull, ligt niet wakker van de hogere verwachtingen voor dit seizoen. Adviseur Helmut Marko was duidelijk voorafgaand aan het Formule 1-jaar: Red Bull moet met motorleverancier Honda meer grands prix winnen dan de vijf van vorig seizoen. ,,Helmut is erg optimistisch, maar wij hebben nooit een specifiek aantal zeges vastgelegd als doelstelling", zegt Horner tegen Motorsport.com.