Max Verstappen en Lewis Hamilton.
Volledig scherm
Max Verstappen en Lewis Hamilton. © Red Bull, Mercedes en Reuters

Climax op komst in strijd om wereldtitel Formule 1: Verstappen en Hamilton geven elkaar niets toe

Met nog twee races te gaan nadert het Formule 1-jaar 2021 zijn apotheose. Waar én wanneer stappen klassementsleider Max Verstappen en Lewis Hamilton weer in hun bolides, hoe ziet het programma er nog uit voor de twee rivalen en hoeveel punten zijn er nog te verdelen? 

 1. Oppermachtige Hamilton wint in Qatar en hijgt Verstappen in de nek, titelstrijd naar kookpunt
  Poll

  Oppermach­ti­ge Hamilton wint in Qatar en hijgt Verstappen in de nek, titel­strijd naar kookpunt

  Schade beperkt na een gridstraf, met de tweede plaats én een bonuspuntje (snelste ronde) achter de veel te rappe Lewis Hamilton. Ook na Qatar leidt Max Verstappen nog het WK en in Saoedi-Arabië wacht zelfs een eerste (flinterdunne) titelkans. Maar zijn titeluitzicht werd er niet beter op in Qatar, waar Hamilton weer domineerde en Fernando Alonso (40) verrassend mee op het podium mocht.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?