Volledig scherm
© Getty Images

Maak jij dé zomerfoto? Stuur 'm op en win mooie prijzen

Het zomert al twee maanden en is begonnen! De PZC begint dinsdag 10 juli weer met de rubriek Zomerfoto. Twee dagen per week verschijnt er in de krant een vrolijke vakantiepagina met een selectie van zomerfoto’s van onze lezers. 

Heb jij een foto gemaakt waar de zomer vanaf spat, stuur die dan op. Het gaat om zonnige, mooie, gekke en ontroerende plaatjes uit binnen- en buitenland. Snel met een mobieltje gemaakt of zorgvuldig in scène gezet met een professionele camera. 

Alle inzendingen zijn terug te vinden onder dit artikel. De fotowedstrijd loopt tot 25 augustus; foto's insturen kan tot en met 18 augustus. 

Er zijn leuke prijzen aan verbonden. Elke donderdag wordt de weekwinnaar bekendgemaakt. De hoofdprijs is een spiegelreflexcamera. 

Doe mee en mail je foto (minimaal 1 Mb groot) naar zomerfoto@pzc.nl

Prijzen

De hoofdprijs is een Canon EOS 77D + 18-135 mm IS USM

De weekprijs is een foto op canvas (50x70 centimeter)

De 2e prijs is een Canon EOS M50 + 15-45mm IS STM

De 3e prijs is een fotoprinter Canon Pixma TS8150

Volledig scherm
Volledig scherm

Deze prijzen en de wedstrijd worden mede mogelijk gemaakt door Kamera Express, de grootste foto- en videospecialist van Nederland en België. en Canon, hét toonaangevende merk voor al uw foto- en videoapparatuur.

Profiteer van de Canon Zomerpromotie, kijk voor meer informatie op www.kamera-express.nl/summerpromo

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Spanning
  PREMIUM
  column marleen blommaert

  Spanning

  Van alle landsgrenzen in de wereld zijn de verschillen in cultuur nergens zo groot als tussen België en Nederland. Ik ben vergeten waar ik de wijsheid vandaan haalde, dus misschien is het wel gelogen. Doordat ik hier in die grensstreek geboren en getogen ben, moet ik, cultureel gezien, over een meervoudige persoonlijkheid beschikken. Maar in alle eerlijkheid val je tussen wal en schip. Ik ben een Belg in de ogen van de Nederlanders en nun Ollander in de ogen van de Belgen.
 2. Party
  PREMIUM
  column maikel harte

  Party

  Of ik op wilde treden op de Gender Reveal Party van hun zoon? Op de wat? Ik wist niet wat ik las. Het mailtje lezende kwam ik er achter wat de bedoeling was. Het ging om een opa en oma in spe die hun eerste klein kind verwachtten en een optreden van mij aan hun zoon en schoondochter cadeau wilden doen. Hun zoon en schoondochter zouden namelijk een feestje gaan geven ter ere van de bekendmaking van het geslacht (dat heet dus een ‘gender reveal party’). Het zou volgens hen leuk zijn als ik dat kwam opleuken met liedjes en anekdotes, want ik was tenslotte ook vader.
 3. Engste man
  PREMIUM
  COLUMN

  Engste man

  Er zijn best veel enge mannen op deze wereld. Tirannen als Kim Jung-un. Gladjakkers als Richard Branson. Goeroes als Bhagwan. Engerds die hors categorie zijn, zoals Donald Trump. Ook in Nederland ontbreekt het niet aan enge mannen. Zo krijg ik altijd lichte uitslag van Thierry Baudet en zou ik er wat voor geven als Youp van ‘t Hek er voortaan het zwijgen toe doet. Maar de allerengste man van Nederland is zonder enige twijfel Erik Scherder, de hyperactieve neuropsycholoog die nogal eens aanschuift bij De Wereld Draait Door.