Volledig scherm
© Getty Images

Maak jij dé zomerfoto? Stuur 'm op en win mooie prijzen

Het zomert al twee maanden en is begonnen! De PZC begint dinsdag 10 juli weer met de rubriek Zomerfoto. Twee dagen per week verschijnt er in de krant een vrolijke vakantiepagina met een selectie van zomerfoto’s van onze lezers. 

Heb jij een foto gemaakt waar de zomer vanaf spat, stuur die dan op. Het gaat om zonnige, mooie, gekke en ontroerende plaatjes uit binnen- en buitenland. Snel met een mobieltje gemaakt of zorgvuldig in scène gezet met een professionele camera. 

Alle inzendingen zijn terug te vinden onder dit artikel. De fotowedstrijd loopt tot 25 augustus; foto's insturen kan tot en met 18 augustus. 

Er zijn leuke prijzen aan verbonden. Elke donderdag wordt de weekwinnaar bekendgemaakt. De hoofdprijs is een spiegelreflexcamera. 

Doe mee en mail je foto (minimaal 1 Mb groot) naar zomerfoto@pzc.nl

Prijzen

De hoofdprijs is een Canon EOS 77D + 18-135 mm IS USM

De weekprijs is een foto op canvas (50x70 centimeter)

De 2e prijs is een Canon EOS M50 + 15-45mm IS STM

De 3e prijs is een fotoprinter Canon Pixma TS8150

Volledig scherm
Volledig scherm

Deze prijzen en de wedstrijd worden mede mogelijk gemaakt door Kamera Express, de grootste foto- en videospecialist van Nederland en België. en Canon, hét toonaangevende merk voor al uw foto- en videoapparatuur.

Profiteer van de Canon Zomerpromotie, kijk voor meer informatie op www.kamera-express.nl/summerpromo

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Van die bijzondere stemmen, die je helemaal tot rust brengen
    Column Ondine van der Vleuten

    Van die bijzondere stemmen, die je helemaal tot rust brengen

    Opeens had iedereen er de mond (of moet ik zeggen: de oren?) vol van: ASMR. Vloggers wierpen zich met verve op de autonomous sensory meridian response en maakten hilarische filmpjes waarin ze bij de microfoon in de weer gingen met haarborstels, lange nagels en kauwgom. Dat alles om de gewenste effecten te bewerkstelligen bij de luisteraar: een euforisch gevoel dat vaak begint met een prikkelende sensatie op de hoofdhuid, uitmondend in een gevoel van diepe ontspanning.