Volledig scherm
© Getty Images

Maak jij dé zomerfoto? Stuur 'm op en win mooie prijzen

Het zomert al twee maanden en is begonnen! De PZC begint dinsdag 10 juli weer met de rubriek Zomerfoto. Twee dagen per week verschijnt er in de krant een vrolijke vakantiepagina met een selectie van zomerfoto’s van onze lezers. 

Heb jij een foto gemaakt waar de zomer vanaf spat, stuur die dan op. Het gaat om zonnige, mooie, gekke en ontroerende plaatjes uit binnen- en buitenland. Snel met een mobieltje gemaakt of zorgvuldig in scène gezet met een professionele camera. 

Alle inzendingen zijn terug te vinden onder dit artikel. De fotowedstrijd loopt tot 25 augustus; foto's insturen kan tot en met 18 augustus. 

Er zijn leuke prijzen aan verbonden. Elke donderdag wordt de weekwinnaar bekendgemaakt. De hoofdprijs is een spiegelreflexcamera. 

Doe mee en mail je foto (minimaal 1 Mb groot) naar zomerfoto@pzc.nl

Prijzen

De hoofdprijs is een Canon EOS 77D + 18-135 mm IS USM

De weekprijs is een foto op canvas (50x70 centimeter)

De 2e prijs is een Canon EOS M50 + 15-45mm IS STM

De 3e prijs is een fotoprinter Canon Pixma TS8150

Volledig scherm
Volledig scherm

Deze prijzen en de wedstrijd worden mede mogelijk gemaakt door Kamera Express, de grootste foto- en videospecialist van Nederland en België. en Canon, hét toonaangevende merk voor al uw foto- en videoapparatuur.

Profiteer van de Canon Zomerpromotie, kijk voor meer informatie op www.kamera-express.nl/summerpromo

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Treurbuisdilemma
  PREMIUM
  COLUMN MAAN LEO

  Treurbuis­di­lem­ma

  Ik ben twee maanden geleden verhuisd. Een uitgelezen moment om al mijn bezittingen eens kritisch te evalueren. Tien vuilniszakken kleding sleepte ik naar het Leger des Heils en een collega is een integrale pannenset rijker. Eén object dat deze schifting niet overleefde, was mijn tv. Maandenlang al toonde hij zijn flakkerende tronie nog maar zelden aan mij. Die paar keer dat hij mij toch meende te moeten aangapen, kon ik mijn frustratie over de overdaad aan reclame en de compleet onterecht bekende Nederlanders amper beteugelen. Het is natuurlijk ook gewoon een onooglijk object. Om een lang verhaal kort te maken: mijn nieuwe stulpje is tv-loos.
 1. Alles gereed?
  PREMIUM
  COLUMN MARLEEN BLOMMAERT

  Alles gereed?

  Nog even en dan is het weer vakantie. Twee weken, anderhalve week of misschien zelfs maar een weekje als u geluk heeft. Maar alvorens we ons daaraan kunnen overgeven, moeten er nog wel even duizend dingen gebeuren. Vakantie is eigenlijk misschien ook niet helemaal het goede woord. Alle cadeaus al in huis? Wanneer gaan we de kerstboom halen? Is het kerstdiner al geregeld? Wat doen we met de nieuwe gast, de vegetarische vriendin van zoonlief? Wanneer gaan we naar de ouders van mij, wanneer naar die van jou? Wat doen we met oma? Wanneer komen de kinderen en komen ze allemaal? De georganiseerde families weten natuurlijk al in januari waar en met wie ze zijn op eerste en tweede kerstdag. Er zijn er die dit binnenkort eindelijk weten en er zijn er die op kerstochtend nog niet weten waar ze later die dag zullen zijn.
 2. CTV Voetbal
  PREMIUM
  Column Barry van der Hooft

  CTV Voetbal

  Toen Michel van Sluijs onlangs op een maandagmiddag meekeek tijdens de opnames van een nieuwe uitzending van CTV Voetbal, wist ik eigenlijk al hoe laat het was. Van Sluijs werkt bij Omroep Zeeland en kwam dus niet zomaar even buurten. Het woord samenwerking viel daarna. Ik vreesde voor de banen van meerdere bekenden bij CTV. Gisteren was daar het persbericht waarin stond dat ‘de huidige activiteiten van CTV als tv-zender per 1 januari 2019 worden stopgezet’.