Volledig scherm
PREMIUM
Marco Boonman met Johan Cruijff. © Sjaak Swart

Komt ineens Johan Cruijff binnenlopen...

mijn fotoTERNEUZEN - De foto prijkt op de kast op zijn werk, er hangt er een in de berging thuis en wanneer hij zijn kinderen niet als bureaublad heeft, dan is het de foto van hem met Johan Cruijff, gemaakt door Sjaak - Mister Ajax - Swart.

In de rubriek ‘Mijn foto’ vertellen PZC-lezers over een foto die voor hen een bijzondere waarde voor hen heeft. Dat kan zijn omdat wat er op de foto staat bijzonder is, maar ook omdat de foto bijvoorbeeld herinnert aan een bijzonder moment. Deze week: Marco Boonman.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Rondje
    PREMIUM
    Column Maikel Harte

    Rondje

    We schrokken er in Huize Harte eigenlijk ook wel van: zo’n gezin dat jarenlang in een kelder van een boerderij in Ruinerwold verscholen zit, zonder dat de rest van de wereld van het bestaan weet. Ieder jaar komen we wel in Ruinerwold omdat er schoonfamilie in de buurt woont. Bij Café De Kastelein, alwaar de 25 jarige zoon van het bewuste gezin zondagavond een biertje kwam drinken, zitten we wel eens op het terras. Vanwege de verwarde toestand van de jongeman belde de kastelein de politie en de rest is geschiedenis.