Volledig scherm
PREMIUM
Marco Boonman met Johan Cruijff. © Sjaak Swart

Komt ineens Johan Cruijff binnenlopen...

mijn fotoTERNEUZEN - De foto prijkt op de kast op zijn werk, er hangt er een in de berging thuis en wanneer hij zijn kinderen niet als bureaublad heeft, dan is het de foto van hem met Johan Cruijff, gemaakt door Sjaak - Mister Ajax - Swart.

In de rubriek ‘Mijn foto’ vertellen PZC-lezers over een foto die voor hen een bijzondere waarde voor hen heeft. Dat kan zijn omdat wat er op de foto staat bijzonder is, maar ook omdat de foto bijvoorbeeld herinnert aan een bijzonder moment. Deze week: Marco Boonman.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Rillingen
    PREMIUM
    column barry van der hooft

    Rillingen

    Omdat het aanstaande maandag tien jaar geleden is dat Martin Bril overleed, schoof één van zijn beste vrienden donderdagavond aan bij Jeroen Pauw. Bart Chabot heeft een bijzonder stemgeluid, maar hij klonk nu nog net iets anders dan normaal het geval is. Want toen hem werd gevraagd naar zijn belevenissen met en de ziekte van Martin Bril, kwamen de woorden er wat moeilijker uit. Chabot had echt een brok in zijn keel en dat verbaasde Pauw. ,,Het emotioneert je, terwijl het tien jaar geleden is’’, klonk de presentator ietwat verbaasd.