Volledig scherm
© AD/Skichalets

Doe mee en maak kans op een luxe driedaagse wintersportreis

Het jaar is weer voorbij en daarom is tijd om terug te blikken. Sla jezelf door de 18 vragen van onze knock-out eindejaarsquiz en maak kans op mooie prijzen. Dus stap de ring in en waag een poging!

Spelregels: beantwoord je een vraag in deze 18-delige vragenreeks fout, dan moet je opnieuw beginnen. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Heb je alle vragen goed? Dan maak je kans op een van de volgende prijzen:

- Hoofdprijs: een driedaagse wintersportvakantie voor twee personen, mede mogelijk gemaakt door skichalets.nl. Je verblijft all-inclusive in een chalet inclusief eten, hapjes en drankjes en je eigen chaletstaf die alles voor je bereidt. De prijs is exclusief vervoer en skipassen.

- Tweede prijs is een minicruise naar York, aangeboden door P&O Ferries.

- Derde prijs is een voucher voor een dagjes welness voor twee personen.

Meedoen kan tot en met 2 januari 2019. Om contact op te kunnen nemen met de prijswinnaars vragen we voor de quiz van start gaat om eenmalig je gegevens in te vullen. Winnaars worden vóór 9 januari 2019 per e-mail op de hoogte gebracht.

Speeltip: houd een lijstje bij met alle goede antwoorden. Veel succes!

Werkt de quiz niet naar behoren, klik dan hier voor de webversie.

  1. Winterstop
    PREMIUM
    Column Barry van der Hooft

    Winterstop

    Die avond moest ik aan de selectie vertellen dat het mijn laatste week als hun ploeggenoot was. Het was oktober en ik had een vaste aanstelling gekregen bij deze krant. Van een keuze was eigenlijk geen sprake. Werken, zelf geld verdienen, was belangrijker dan voetballen. Van die premies, voor een overwinning of een doelpuntje, zou ik nooit een huis kunnen kopen of kinderen kunnen onderhouden. Ik vond het wel fijn hoor, dat mijn vrouw werkte en ik een beetje de freelancende student uithing die ook vier keer in de week op het voetbalveld stond. Alleen dacht zij er terecht iets anders over.