1. Alladin (30) opent premium ribbetjesrestaurant op Sint-Pietersplein: “Het beste vlees, en toch betaalbaar”
    PREMIUM
    Gent

    Alladin (30) opent premium ribbetjes­res­tau­rant op Sint-Pieters­plein: “Het beste vlees, en toch betaalbaar”

    Op het Sint-Pietersplein is pas een nieuw eetadresje geopend: Kingribs. Op het menu vind je traag gegaarde ribbetjes, hamburgers en ‘overgoten aardappelen’. “Allemaal van topkwaliteit”, zegt oprichter Alladin Zeidan. “Zodat je jezelf eens goed kan verwennen.” De Belgen zijn duidelijk fan want de vestiging in Gent is al de zevende in Vlaanderen.
  1. RESTOTIP. Verscholen in het Patershol serveert Nonam een fantastische lunch: “Je krijgt er zelfs een dubbel dessert”
    PREMIUM
    Gent

    RESTOTIP. Verscholen in het Patershol serveert Nonam een fantasti­sche lunch: “Je krijgt er zelfs een dubbel dessert”

    Amper een jaar nadat Nonam de deuren opende, werd het restaurant al beloond met een mooie score van 13,5 in de Gault&Millau. Loon naar werken voor Arne Van Wambeke en Karel Van Oyen. Intussen werd het restaurant een vaste waarde voor als het tijdens de lunch al eens wat meer mag zijn. Wij maakten onze middag vrij en lieten ons verwennen met een overheerlijk 4-gangen lunchmenu, omkaderd met enkele verfijnde hapjes.