SK Gaming Academy wordt door een manager van diverse schandalen beschuldigd, waaronder het niet uitbetalen van personeel en seksueel misbruik.
Volledig scherm
SK Gaming Academy wordt door een manager van diverse schandalen beschuldigd, waaronder het niet uitbetalen van personeel en seksueel misbruik. © SK Gaming

Esportsorganisatie SK Gaming Academy beschuldigd van mismanagement en seksueel misbruik

De huidige teammanager van SK Gaming Academy heeft op zondag een lang Twitterbericht gepubliceerd waarin zij een lijst van vermeende schandalen aan het licht brengt. Hierbij draait het onder andere om personeelsleden die niet worden uitbetaald en seksueel misbruik. SK Gaming Academy is de opleidingstak van esportsorganisatie SK Gaming.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.