Het nieuwe seizoen van Call of Duty Mobile heeft een western-thema, voegt een nieuwe spelmodus toe en brengt één van de populairste Call of Duty-mappen terug: Dome.
Volledig scherm
Het nieuwe seizoen van Call of Duty Mobile heeft een western-thema, voegt een nieuwe spelmodus toe en brengt één van de populairste Call of Duty-mappen terug: Dome. © Activision

Call of Duty: Mobile Seizoen 4 brengt populaire map terug

Het nieuwe seizoen van Call of Duty Mobile brengt nieuwe maps, personages en wapens naar de game. Seizoen 4 van het populaire mobiele schietspel heeft een western-thema, waarbij wapens en personages een extra Amerikaans sausje hebben. De twee grootste toevoegingen is de nieuwe spelmodus Clan Wars en de terugkeer van de populaire map Dome.

  1. Vandalen bekladden muurschildering van Rashford:  buurtbewoners maken er al snel eerbetoon van
    VIDEO

    Vandalen bekladden muurschil­de­ring van Rashford: buurtbewo­ners maken er al snel eerbetoon van

    Een muurschildering van Marcus Rashford in Withington (Manchester) moest vanochtend worden afgedekt omdat er aanstootgevende graffiti op was aangebracht na de penaltymisser van de spits in de EK-finale tegen Italië. Respectloos vandalisme, zo vonden duidelijk ook enkele buurtbewoners. Zij waren er snel bij om hartjes en boodschappen van liefde aan te brengen voor de Engelsman, die zich fel inzet voor kinderen in armoede.